Friday, September 27, 2013

Review: Action Poriënstrips

Al een hele tijd terug, kocht ik de bovenstaande poriënstrips bij Action. Ze bleven ongebruikt in mijn la liggen. De laatste week merkte ik dat mijn neus erg droog was en veel schilfers had. Ik besloot de strips uit te testen. Benieuwd? Lees dan verder!

Op de achterkant staat in stappen netjes uitgelegd hoe je het moet gebruiken. 

Dit is hoe de strip eruit ziet. Hij vormt mee met je neus, waardoor het makkelijker is hem om je neus te leggen.

Mijn huid van te voren. Je ziet het misschien niet zo goed, maar hier was het heel droog en ik had last van losse velletjes. De rest van de huid in mijn gezicht is daarin tegen niet zo droog. 

Wat ziet dit er toch charmant uit hihi! Ik heb de strip 15 minuten laten zitten, het maximale dus. De strip moet namelijk helemaal opgedroogd zijn, anders doet het eraf halen pijn.

Nadat ik de strip eraf had gehaald, voelde mijn neus een stuk fijner aan! Toen ik naar de strip keek zag ik er aardig wat viezigheid aan zitten. 

Als het goed is, zal het nog beter worden als ik het vaker gebruik. Tot nu toe ben ik tevreden over dit product. Ik heb voorheen namelijk andere gehad, die minder goed deden wat ze beloofden. Dit wordt waarschijnlijk wel een product dat ik vaker zal kopen!

Lots of love,
Floor Flawless

3 comments:

 1. Ik heb deze ook ooit getest, maar ik was er helaas niet zo over te spreken - dat ben ik eigenlijk nooit over zo'n strips, wel fijn dat jij er wel tevreden over bent!

  ReplyDelete
 2. Ik heb ze ook maar eens gekocht want ze schijnen goed te zijn. Binnenkort maar even proberen

  Liefs My

  ReplyDelete
 3. Ik heb ze ook en ze zijn inderdaad fijn!

  ReplyDelete