About Floor

Over mij
Ik ben Floor Daasvand, ook wel bekend als Floor Flawless. Ik ben 19 jaar en woon in een klein dorpje in Friesland. Ik studeer Journalistiek & Fotografie en zit in het eerste jaar. School kost een hoop energie, maar in het weekend breng ik vaak mijn tijd door met mijn vrienden en vriendje. Op vrijdag ga ik naar de dansschool waar ik streetdance en modern/lyrical doe.

Over mijn blog
Al vanaf ik nog maar een paar jaar oud was, was ik bezig met het schrijven van verhaaltjes. Het is een van mijn grootste hobby's. Voor ik deze blog begon had ik eentje op het platform van het tijdschrift Girlz! Ik had een paar keer linkjes voorbij zien komen van blogs in het tijdschrift en wilde daardoor zelf ook eentje starten. In de 2e klas van de middelbare school werd ik heel veel gepest, maar ik ben niet goed in het bijhoude van een dagboek. Mijn blog op dat platform werd mijn dagboek, totdat mijn klasgenoten er op de een of andere manier achter kwamen....

Vanaf dat moment ben ik overgegaan naar blogger.com en begon anders te schrijven. Ik raakte geinspireerd door Voe haar manier van schrijven, een Noorse blogger. Na een jaar heb ik mijn eigen domein gekocht en toen was floorsstyle.com geboren. Ik blog nog steeds met plezier en ik schrijf over mijn dagelijkse leventje en mijn interesses. Ik ben een van de weinige alternatieve bloggers en daar ben ik erg trots op. Ik hoop dat ik mensen inspireer met mijn style, de dingen die ik doe en de dingen die ik leuk vind.

Dankzij het bloggen heb ik heel veel leuke mensen leren kennen en ook al heel wat ontmoet. Ik weet zeker dat ik nog heel lang hiermee doorga, want ik hou er van om mensen blij te maken!

Lots of love
Floor Flawless