Monday, August 12, 2013

Ziekenhuis

Hi lovely peeps! <3
Op dit moment lig ik in het ziekenhuis. Vanochtend ben ik behandeld aan mijn hart. Dit omdat ik al een paar jaar last heb van hartritmestoornissen. Helaas is de behandeling niet volledig geslaagd. Een deel konden ze niet wegbranden, omdat het op een riskante plek zit. De kans zou dan groot zijn dat ik een pacemaker zou moeten en dat is op mijn leeftijd niet echt verstandig. Vandaar dat we het de komende tijd aan gaan kijken hoe het gaat en blijf ik aan de medicijnen zitten. Later kan ik altijd alsnog de beslissing nemen het alsnog te laten wegbranden en een pacemaker te riskeren. Voor zover ik weet mag ik morgen gelukkig naar huis toe. Op dit moment heb ik erg veel last van de druk op mijn lies en kan niet wachten tot het drukverband eraf mag.

Ik wilde jullie even op de hoogte stellen, zodat jullie weten waarom ik wat minder actief ben op het moment.

Lots of love,
Floor Flawless

7 comments:

 1. Oh dit heeft mijn vader ook ongeveer gehad! Die had een extra hartspier waardoor hij soms hartkloppingen had wat gevaarlijk kon worden en daarom hebben ze die spier via zijn lies weggebrand. Vervelend dat jij dit ook hebt (ik denk soms ook wel eens dat ik het heb... brr) en dat de operatie niet helemaal geslaagd is joh! Had je er veel last van? Ik hoop dat het in elk geval iets beter is en dat je niet zoveel last meer hebt van je lies, sterkte!

  ReplyDelete
 2. Oh, veel sterkte <3

  ReplyDelete
 3. Heel veel beterschap gewenst! xoxo

  ReplyDelete
 4. Sterkte wijffie!

  ReplyDelete
 5. Veel sterkte! Ik ben blij dat je ons een beetje op de hoogte houdt via Whatsapp, het is toch heel fijn om te weten hoe het met je gaat! X

  ReplyDelete
 6. Wat heftig zeg.. Sterkte!

  ReplyDelete