Tuesday, November 8, 2011

Personal Update + Today's Outfit

De laatste tijd heb ik het ontzettend druk met school. Deze week moet namelijk alles ingeleverd. Het is echt heel erg vermoeiend. Doordat ik wat dingen gemist had, heb ik het hele weekend aan mijn huiswerk gezeten. De laatste dagen slaap ik erg onrustig door alle stress. Af en toe zie ik het helemaal niet meer zitten en kan ik wel huilen. Wat zal ik blij zijn als deze week voorbij is! Volgende week heb ik portfoliogesprek en 2 middagen workshops. Ook zal ik dinsdag mijn trendboek in moeten leveren. Er viel een grote last van mijn schouders toen ik hoorde dat we daar nog een week extra voor kregen. Want een trendboek maken is ontzettend veel werk! Ik ben nu ongeveer op de helft. Gelukkig heb ik nog de tijd om er aan te werken :)

Nu even iets anders: deze week kreeg ik een mailtje van Lonneke met de vraag of ik een artikel wilde schrijven voor haar blog, over mijn ervaringen met anorexia. Dat heb ik gedaan en het artikel staat sinds gister online. Als je hem nog niet gelezen hebt, zou het fijn zijn als je dat toch even gaat doen! Klik hier voor dat artikel.

En dan nu Today's Outfit!

5 comments:

 1. Leuk outfit :).
  xx

  ReplyDelete
 2. Het lijkt me toch wel leuk, dat maken van een trendboek :) , of is het dat niet?
  Nog veel succes met school! (ll)

  ReplyDelete
 3. Leuke outfit, leuk gecombineerd die sjaal met die broek <3

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke outfit zeg. Ik heb je artikel gelezen op de site van Lonneke. Echt heavy, knap dat je het zo open met ons deelt :)

  ReplyDelete