Thursday, November 10, 2011

Back in time: Oufits #1

Omdat ik het artikel Back in Time al een hele tijd niet meer gedaan had, ben ik maar weer eens een van de dozen met foto's ingeduikt op zoek naar leuke foto's. Uiteindelijk ben ik beland bij 3 foto's waar ik poseer met mijn outfit. Ik vind het echt heel grappig om terug te zien en vooral om te kijken wat ik toen droeg! 
Let's see...

Allereerst, wauw dat kapsel! Ik gok dat mijn zus dat heeft gedaan. Maar als ik dan kijk naar de outfit dan denk ik: het lijkt wel een pyjama! En dan die schoenen erbij, ik snap het niet. Nouja, het feit dat ik daar 6 jaar ben verhelpt het wel een beetje, maar toch, het zit me niet echt lekker haha!

En dan deze, wederom een superleuk kapsel :) Waarschijnlijk heb ik de dag daarvoor vlechtjes ingehad waardoor ik slagen in mijn haar had! Maar dan de outfit, echt absurd gewoon. Weer dezelfde schoenen, maar dit keer een blousje en een spijkerbroek, allebei blauw, maar zo niet bij passend! Deze foto is op vakantie gemaakt, tijdens 1 van onze uitjes. Ik was hier 9 jaar. Ik snap echt niet dat ik dit mooi vond hahaha! (ja of het is door mijn moeder uitgekozen, dat kan ook nog)

Nu de laatste foto voor vandaag. Deze outfit maakt me dan weer wat blijer! Ik was echt into hempjes en shirtjes met een blote buik. Al durfde ik ze vaak niet te dragen vanwege een groot litteken op mijn buik. Af en toe zette ik me daar lekker over heen en trok het gewoon aan. Wel grappig, toen droeg ik dus ook al felgekleurde broekjes hihi! Ik was hier 10jaar en al aardig goed op weg met mezelf stylen :)

Ik denk dat ik wel vaker wat outfits van vroeger zal laten zien. Het is namelijk echt geweldig om te zien wat ik toen zoal droeg en welke kapsels ik had. Je ziet dat ik vanaf dat ik heel jong was al de meest aparte dingen droeg en nu nog trek ik me niks aan van de grote massa, ik doe lekker mijn eigen ding!

Heb je de enquête nog niet ingevuld? Dan zou ik heel graag willen dat je dat nog even doet!

3 comments: