Tuesday, September 10, 2013

Review: Sleek Oh So Special


Hi lovely peeps! <3
In het pakketje die ik een tijdje terug binnen kreeg, zat het Sleek Oh So Special palette, maar wat is mijn mening over de kwaliteit? Al maanden lang droomde ik er over om een Sleek Palette in bezit te hebben. Ja, ik droomde het zelfs letterlijk! Hierdoor besloot mijn vorige docent Engels mij het Oh So Special palette op te sturen.


Het doosje ziet er er mooi uit, alleen zie je vingerafdrukken heel snel verschijnen. Voor de rest staat er op de achterkant alleen de praktische informatie over het palette. Niet zo heel bijzonder.


Het doosje bevat 12 kleuren, zowel matte kleuren als kleuren met shimmer. Ook is er een contrast tussen licht en donker, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Hierdoor is het erg makkelijk om veel verschillende looks te maken. Ook bevat het sponge applicators die ik overigens niet zal gebruiken.

v.l.n.r: Bow,Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate
Vooral Organza, Gift Basket en Glitz vind ik heel erg mooi.

v.l.n.r: Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped up, Noir
Bij deze 6 springt Gateau er heel erg uit, maar ook Wrapped up vind ik een hele bijzondere kleur. Van Noir had ik eerlijk gezegd wel iets meer verwacht. 

Pluspunten:
- Verschillen tussen matt en shimmer
- Verschillen tussen lichte en donkere tinten

Minpunten:
- Vingerafdrukken zijn snel zichtbaar op het doosje
- Sommige kleuren bevatten minder pigment dan verwacht

Het Oh So Special palette is verkrijgbaar voor €10 bij Sleek Make-up

Ben jij in het bezit van een Sleek Oh So Special palette?

Lots of love,
Floor Flawless 

2 comments:

  1. Mijn zus heeft dit palette ook, erg mooi! Ik heb er toevallig pas een tutorial mee opgenomen dus die komt binenkort online! Misschien heb je er nog wat aan, haha :)

    ReplyDelete
  2. Vooral die 'Glitz'-kleur spreekt me heel erg aan. Maar voor de rest ook een erg divers palette, heel fijn om mee te werken! X

    ReplyDelete