Sunday, September 1, 2013

My life on Instagram #9

Hi lovely peeps! <3
De afgelopen 2 weken, heb ik niet eens zo gek veel foto's gemaakt voor op Instagram. Ik had mijn laatste vakantie week en afgelopen week mijn introweek van het nieuwe schooljaar.Wil je eerder op de hoogte zijn van mijn foto's klik dan hier om mij te volgen op Instagram.


De video editen van Into The Grave die binnenkort online komt. Hier was ik bezig met het stuk van Jungle Rot en hun instagramaccount heeft de foto geliked! *vreugdedansje*Mijn outfit voor de bday meeting van Bram in Leeuwarden. Die tutu had ik toen net binnen, maar was een beetje stuk. (Ik heb het overgekocht van een vriendin) Gelukkig heeft mn moeder het gemaakt, zodat ik hem aan kon.


De foto's terug kijken van mijn outfit shoot. Sander mag mij wel vaker fotograferen hihi! Klik hier voor dat artikel


Op het station in Heerenveen was er een groep toeristen. Een van de jongens begon met mij te praten en vroeg of ik mijn stop homofobie armbandje wilde ruilen tegen het x-factor bandje wat ik hier om mijn arm heb. Random swapping met vreemden is leuk haha! Het bandje rook alleen wel heel sterk naar aftershave, oef!


Eerste dag op school: Zitten wachten en niks doen haha! We moesten ons project voorbereiden die we uit moesten voeren in Amsterdam.


Na een gezellige middag met Sander moest hij helaas al weer vroeg weg, omdat mijn moeder niet op een eter had gerekend. HUILMOMENTJE T_T


Sportmiddag met school; 'Beach Volleybal' achter een zwembad.. FAAL! Maargoed, hier zie je mijn klasgenoot Ineke (in Barcelona voetbalshirt) bezig met haar team. Ik zat in de schaduw mee te kijken, aangezien ik het nog niet vertrouwde met mijn hart en lies.


Koekjes delen met Ineke tijdens de busreis naar Amsterdam OMNOMNOM <3


Bij de grote letters I AMsterdam, ik tagde Woody (bassist OLN) met de vraag of hij zich dit nog herinnerde. Woody deed namelijk een Yoga pose op de letter T, maar helaas zat er al iemand op en ik fotografeer vaak liever niet zomaar mensen voor op Instagram. Woody antwoordde; hahaha ofcourse!


Ik droeg weer eens lipstick naar Meeting Groningen (komen uiteraard nog foto's van). Ik zat samen met Sander en Gavin in de trein en allebei moesten geloven aan een lipstick wangkusje hihi! Ik hou wel van jullie hoor <3

Foto's gemaakt door Sander:
 
Chillings bij mij thuis 

http://distilleryimage11.ak.instagram.com/6231e0d0122811e3ae2622000a1fb7e1_7.jpg 
Met zn 3tjes in de trein opweg naar Groningen (hier zie je dat beide een lipstick kusje hebben haha!) 

Heb jij nog leuke dingen meegemaakt afgelopen 2 weken?

Lots of love,
Floor Flawless 

3 comments:

  1. Leuke foto's! En dat lipstickkusje op die wang, awhhh

    ReplyDelete
  2. Leuke foto's! Ik heb je blog door de fb pagina ontdekt en vind hem heel leuk! :)

    ReplyDelete