Wednesday, September 4, 2013

Mijn favoriete lipstick

Hi lovely peeps! <3
Toen ik mijn outfitpost van gisteren op Facebook deelde, kreeg ik van verschillende meiden complimenten op de lipstick die ik daar op had. Ook werd mij gevraagd welke dat is en waar je hem kunt kopen. De lipstick die ik daar op heb, is mijn favoriete lipstick sinds ik hem heb. Dan te bedenken dat ik heel lang heb gedacht, dat rode lipstick me niet zou staan. Toch werd ik een hele tijd geleden nieuwsgierig dankzij Vera Camilla. Ik begon te experimenteren en vond het toch wel leuk bij me staan. Inmiddels heb ik al een aantal verschillende rode lipsticks in mijn stash, maar welke is mijn favoriet?


Deze lipstick is van de Revoltaire collectie van Catrice. Ik vond hem een tijdje nadat deze Limited Edition uit de schappen was in de kortingsbak van Kruidvat. Uiteindelijk ben ik echt heel blij dat ik hem daar heb gevonden, want ik was gelijk enthousiast! Ik vind de kleur echt geweldig en in tegenstelling tot andere lipsticks die ik in mijn bezit heb, geeft deze minder af. Helaas voor de meiden die deze ook wilden aanschaffen is deze al heel lang niet meer verkrijgbaar. Misschien is er ergens een lipstick die vergelijkbaar is met deze, maar die heb ik nog niet gevonden. 


Wat is jouw favoriete lipstick?

Lots of love,
Floor Flawless

9 comments:

 1. Deze heb ik ook! Vind hem ook erg fijn. De laatste tijd is bij mij Lovely Lilac van Catrice een favorietje. Wisselt regelmatig, haha.

  ReplyDelete
 2. Wooow, jij staat er echt heel mooi mee!

  ReplyDelete
 3. Ik heb er een die echt helemaal niks afgeeft, lang blijft zitten etc, perfect met piercings dus :P
  Wie weet komt die nog een in doosje aan....

  ReplyDelete
  Replies
  1. OMG je maakt me nieuwsgierig! Al heb ik ook hele leuke dingetjes voor jou die in een doosje naar jou toe komen... >:)

   Delete
 4. Wat een perfecte kleur!

  ReplyDelete
 5. Hij staat je zo goed! Vind het ook echt een leuke foto.. Hij heeft iets mysterieus.

  ReplyDelete
 6. Super leuk en hij staat je onwijs mooi!

  ReplyDelete
 7. Dat is echt een mooie rode kleur!

  ReplyDelete