Saturday, July 13, 2013

Nieuwe Camera!

Hi lovely peeps!
EINDELIJK heb ik een nieuwe camera. En nu niet meer zo'n simpel flut dingetje, nee een spiegelreflex! Voor de newbies op mijn blog; ik doe de opleiding journalistiek & fotografie. Voorheen ging ik steeds een camera van school lenen, maar omdat ik ook betere foto's wil voor op mijn blog en niet steeds wil lenen van school, heb ik een eigen camera gekocht. Op school werken we met Nikon, maar ik moet natuurlijk weer eigenwijs zijn en een Canon kopen hahaha! Niet voor niks trouwens, want hij werd aanbevolen door een klasgenoot en meerder bloggers. Vandaag is het pakketje goed en wel aangeleverd!



Dit hele pakket zat in een hele grote doos waarvan ik dacht; WOW! Maar toen ik de doos open maakte begon ik te lachen, want er was nog ruimte over in de doos. Dit pakket bevat de Canon EOS 600D met de standaardlens 18-55mm, een cameratas, UV-Filter en een geheugenkaartje van 16GB

Dit samengestelde pakket is een voordeelbundel van bol.com. Als je deze bundel besteld, krijg je ook nog eens €30 korting extra van Canon. Mijn moeder had nog cadeaubonnen liggen, dus had ik in totaal €50 korting. Het pakket kost dus normaal €543,89 (inclusief cashback van Canon) en ik had het dankzij de cadeaubonnen van mn moeder voor €523,89. Een flinke prijs, maar dan heb je ook wat!


Ik kan niet wachten de camera uit te proberen. Ik moet alleen nog even de batterij opladen en uitvogelen hoe ik de draagriem aan de camera bevestig haha! 

Welke camera gebruik jij?

Lots of love,
Floor Flawless

8 comments:

  1. Haha, ik zit ook net een artikeltje over 'm te schrijven :P Veel plezier ermee meid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. zoals ik op twitter zei, het begint eng te worden haha :p jij ook veel plezier n_n!

      Delete
  2. De draagriem helemaal losmaken, door het ringetje steken, weer vastmaken via het gespje en herhalen aan de andere kant ;) Ik heb hem ook, net gekocht en ben hem ook nog helemaal aan het ontdekken. Ik heb er alleen ook de 50mm lens bijgekocht. Wel een beetje een dure deal :$ Ik heb voor 30 euro extra hetzelfde + de 50mm lens die 100 is.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel voor de tip! <3 Ik ga misschien in de toekomst nog een extra lens erbij kopen, maar ik werk tot nu toe vooral veel met standaardlensjes ;)

      Delete
  3. Great buy!!!! :-)

    Have a lovely sunday

    xoxo

    Piera Anastasia

    ReplyDelete
  4. Wat leuk! Goede koop heb je gedaan. :)

    ReplyDelete
  5. Echt gaaf dat je eindelijk een spiegelreflex camera hebt! Ik ben benieuwd naar je foto's. Ik zelf gebruik een nikon <3.

    ReplyDelete
  6. Hij is zo mooi! Veel plezier ermee! :)

    ReplyDelete