Sunday, December 4, 2011

Opgemaakt/Weggedaan November

Vandaag krijgen jullie te zien wat ik opgemaakt heb en weggedaan in de maand november. Het is eigenlijk niet zo heel veel, maar voor een eerste artikel zeker genoeg.

Opgemaakt:
Ik had hem in mijn filmpje ook al laten zien: The Colossal Volume Express van Maybeline New York.
Deze Mascara vind ik heel fijn! Beetje nadelig is de prijs :p €13 als ik het goed heb. Ik wil hem wel weer kopen, maar ik vind het ook leuk om andere mascara's uit te proberen.


Weggedaan:
Een palette van Lady Rose. Dit is al zo'n oud palette dat je geen kleurverschil meer zag tussen de kleurtjes. Tijd om hem weg te gooien dus! Bovendien gebruikte ik hem toch al nooit :p Ik heb het een keer gekregen, weet niet meer van wie, maar het was al gebruikt zeg maar ;)

Hetzelfde geld voor dit palette. Weer geen kleurverschil te zien als je het swatchte. 

Dit boek heb ik niet echt weggedaan hoor, maar ik heb hem wel uit mijn boekenkast gehaald en in een andere boekenkast gestopt. Dit boek is namelijk van mijn moeder. In haar jeugd las ze deze heel veel. Ik heb het ook wel gelezen en een paar jaar geleden vond ik het geweldig, maar nu kwam ik er maar niet doorheen. Het boek boeide me dus niet genoeg. Vandaar dat ik hem uit mijn boekenkast heb gehaald.

Deze krantjes krijg ik regelmatig en ik knip daar altijd de leuke plaatjes uit en het restant gooi ik weg. Gister heb ik nog een hele stapel op mijn bureau gevonden dus die gaan ook allemaal weg.

Dit was het dan alweer, zoals ik al zei: niet veel, maar wel genoeg voor een eerste artikel. Ik ben benieuwd hoe het deze maand verloopt!


2 comments: