Tuesday, November 1, 2011

RestaurantReview: El Pacho

Ja dames en heren, alweer een nieuw onderwerp op mijn blog, waar ik dit weekend op gekomen ben. Ik ben zaterdag namelijk uiteten geweest en dat restaurant was gewoon top! Daarom bedacht ik dat ik zo af en toe wel een review kan schrijven over een restaurant.

Ik ben samen met Bjorn uiteten geweest bij Mexicaans Argentijns steakhouse El Pacho. Wij waren in Drachten, maar het heeft nog meerdere locaties namelijk in: Dearsum, Sneek, Leeuwarden en Heerenveen.  


Eerste indruk: Ziet er erg gezellig uit, je wordt gewoon naar binnengetrokken! Het is lekker kleurrijk en je krijgt gelijk al het Mexicaanse gevoel. (10/10)
Binnenkomst: Je wordt ontvangen door een gastheer en wordt naar een tafel gebracht, afhankelijk van het aantal personen natuurlijk. In dit geval zaten wij aan een tafel voor twee. De ruimte is ontzettend sfeervol ingericht. Aan de ene kant is het heel druk, maar aan de andere kant geeft dat juist heel veel rust. Ook is er vrolijke Mexicaanse muziek op de achtergrond. De kussens van de stoelen zijn bedekt met koeienprint en op de tafel staat een oliekaarsje. (10/10)
Bestellen: Al snel kregen we de menukaart en een bakje met Nacho's. Nadat we hadden besteld hoefden we niet lang te wachten voor ons menu er was! Echt top! Vaak moet je in restaurants tijden wachten voor je eindelijk kunt eten, maar hier duurde het waarschijnlijk niet eens 10 minuten, terwijl het wel heel mooi op het bord lag. Tip: Raak de borden niet aan, die zijn namelijk heel erg heet, zodat het eten langer warm blijft ;) (10/10)
Het gerecht: Het was echt super lekker! Wat er op het bord lag was precies genoeg, we waren allebei zo erg verzadigd dat we een nagerecht maar achterwege hebben gelaten. (10/10)
Afrekenen: Ok dit is dan het enige minpuntje, we moesten heel lang wachten op de rekening! Bjorn en ik hebben allebei een hekel aan wachten, maar het werd goed gemaakt! Je krijgt een bakje met de rekening en daar kun je je cash in stoppen. Tot onze grote verassing zaten daar ook pepermuntjes bij! We vonden dit restaurant zo goed dat we ook nog fooi hebben gegeven ^^ (9/10)
Prijs: Dit restaurant is totaal niet duur! De rekening viel ons ontzettend mee. We hadden allebei een gerecht van €15,50 en dat is echt niet duur. Daar werd dan nog drinken bij opgeteld. (10/10)

Eindcijfer: 9,8!

6 comments:

 1. leuk dat je bent wezen uit eten =D. Het klinkt als een goed restaurant (:

  Liefs.

  ReplyDelete
 2. Dat lijkt me echt een heerlijk restaurant. Zo kleurrijk ook. Heerlijk ik begrijp helemaal dat je hierdoor echt naar binnen werd getrokken. :)

  ReplyDelete
 3. het was echt super schatje(L)
  stiekem mis ik je nu wel:$

  kusjes

  ReplyDelete
 4. De borden horen in elk restaurant warm te zijn ;p

  ReplyDelete