Tuesday, November 29, 2011

Foto's etentje + cadeautjes

Zaterdag ben ik met mijn ouders zussen en zwager uit eten geweest, omdat mijn ouders 28 oktober 35 jaar getrouwd waren. Natuurlijk kon mijn zus het niet laten om foto's te maken :)Mijn zussen en ik:We lijken nu zoveel op elkaar! Veel sterker dan 2 jaar geleden:
Dit was een week voor mijn 15e verjaardag

Omdat mijn vriend en ik 3 maanden samen zijn heb ik een paar cadeautjes van hem gekregen.  Let's see...

Een Hello Kitty Make-up pallette, hoe cute! Er komt nog een review over, maar verwacht er niet teveel van! Het is namelijk kindermake-up, maar het gaat erom dat ik fan ben van Hello Kitty en hij vond dat ik het gewoon MOEST hebben en gelijk heeft ie :) <3

Testertje van Chanel, dit is een hele sterke geur, maar ruikt wel lekker! :)

En hier keek ik al zo lang naar uit: Heat Rush van Beyoncé! Ik vind hem echt zoo lekker ruiken.
In dit flesje zit 15ml en daarnaast zit er nog een heerlijke badschuim bij van 75ml.

Ook had ik een chocoladeletter gekregen, maar iedereen weet hoe een chocoladeletter eruit ziet dus heb ik daar geen foto van gemaakt haha! 

Afgelopen weekend was gewoon top! Het werken zaterdag ging redelijk, daarna als afsluiter uit eten bij de Chinees en zondag de hele dag met mijn schatje. We hebben 's avonds het eten verzorgd: wentelteefjes. Ze waren opzich wel te eten, maar ze hadden toch nog wat langer op het vuur kunnen liggen, ze waren zacht/slijmerig van binnen xD Maar het was ook jaren geleden dat ik die had gemaakt. Kortom, een super gezellig weekend die veel te snel voorbij ging!

6 comments: