Wednesday, October 19, 2011

Questiontime

Elke woensdag beantwoord ik vragen die ik van jullie krijg via de comments, hyves, msn of email. De vragen kunnen over van alles gaan en ik zal proberen zo goed mogelijk te antwoorden. 


Amber: Balen dat het nog niet veel beter gaat. Lijkt me voor je zus en ouders erg zwaar, maar wel heel goed dat je het thuis hebt verteld. Hoe ben je hier zelf eigenlijk achter gekomen?
Ik merkte op een gegeven moment dat ik ineens heel anders naar mezelf keek en ik begon mijn lunch op school weg te gooien, op een gegeven moment ontbijt over te slaan etc.. Toch wist ik niet wat me bezielde en begon te zoeken op internet. Daar bleek uit dat ik symptonen van Anorexia had en dat is dus een paar maanden geleden bevestigd door de dokter. Ik heb het nu ruim een jaar, maar ik loog erover. Mijn dokter van het ziekenhuis had al meerdere keren gevraagd of ik aan het lijnen was, als ik weer was afgevallen, maar ik ontkende. 


Lonneke: Dankjewel! Waar doe je de opleiding styling design?
Dat doe ik in Leeuwarden :)


Anne: Oeh leuk om dit te lezen! ben erg benieuwd. hoezo mocht je een fotoshoot doen?
Dit is een onderdeel van de opleiding. Wij zullen op beurzen catwalk moeten lopen en dan worden er natuurlijk ook foto's van je gemaakt. Op die manier ervaren we wat de modellen ervaren, die we zelf gaan aankleden zeg maar. In het 2e jaar zullen we ook zelf een modeshow moeten organiseren en moeten wij de modellen leren hoe ze moeten lopen, omdat dat gewoon amateurs zullen zijn ;)


Renate: Dankje voor je reactie <3 haha dan zijn we op de zelfde jurk verliefd! ;o Dat had ik nou niet verwacht want we zijn echt verschillend! ;o (qua stijl) En is de nieuwe telefoon fijn?
Haha tsja die jurk is gewoon prachtig meid :o De telefoon is zeker fijn! Al was het wel ff wennen natuurlijk.


Heb jij nou ook een brandende vraag? Laat hem dan achter in de comments  en wie weet beantwoord ik hem volgende week!

3 comments:

 1. Leuk dat je mijn vraag hebt beantwoordt. Goed van je zelf dat je naar de dokter bent gegaan, nogmaals erg veel succes met alles.

  Liefs

  ReplyDelete
 2. Leuk om te lezen! Ik heb nooit verwacht dat jij anorexia hebt! Lieve Floor, stop met lijnen! Wees lief voor jezelf en blijf eten!! Die slanke meisjes/vrouwen in tijdschriften worden allemaal gefotoshopt en hun buiken zijn lang niet allemaal zo strak in werkelijkheid!!

  ReplyDelete
 3. leuk om te lezen!
  oeh, ik wist helemaal niet dat je die opleiding deed. lijkt me wel heel erg gaaf. wat wil je later worden dan? En wat moet je daar allemaal doen?

  vragen voor de volgende: 'questiontime'

  ReplyDelete