Saturday, September 3, 2011

Ziek door anorexia

De laatste dagen voelde ik me al niet zo lekker en vandaag was ik zo erg misselijk dat ik wel een halfuur in paniek was! Ik heb namelijk emetofobie (dan ben je bang voor overgeven en alles wat er mee te maken heeft). Ik ben thuisgebleven van mijn werk en om 10 uur toch maar ontbeten waarna ik lang uit op de bank ben gaan liggen tv-kijken. Waarschijnlijk is mijn gewicht weer erg achteruit gegaan, wat veel angst heeft doen ontstaan bij mijn geliefde vriend. Het doet heel veel met hem. Het is voor ons allebei best wel zwaar, ik doe mijn best echt waar maar ik heb er gewoon niet meer echt de controle over. Mijn vriend heeft me in het diepst van mijn hart weten te raken vanochtend, hij is de 4e persoon in mijn leven die dat heeft kunnen bereiken. We hebben minuten lang alleen maar zitten huilen aan de telefoon... Ik zei huilend dat ik van die rotstoornis genaamd anorexia af wil. Ik heb het nu ruim een jaar, maar ik dreig steeds meer naar de gevarenzone te gaan. Geen wonder dat we de laatste tijd alleen maar kunnen huilen. Ik wil alles behalve mijn leven kwijt. Ik wil niet weg van deze aarde, ik heb nog een heel leven voor me! Echt meiden alsjeblieft ga NIET lijnen tenzij je echt naar een diëtist gaat ofzo omdat het echt nodig is. Ik dacht in het begin ook van, o bij mij zal het niet mis gaan, als die kilo's eraf zijn kan ik wel stoppen. Maar dat gaat eigenlijk bijna ALTIJD wel mis, zo ook bij mij... Ik wil jullie die elende besparen, want geloof me je bent harstikke erg in strijd met jezelf! Al zal ik op gegeven moment wel weer de gezonde kant bereiken, het blijft altijd nog in je hoofd spelen, het zal niet meer helemaal worden zoals het was. Anorexia ga alsjeblieft bij me vandaan!!

p.s ik hoop morgen weer een filmpje te kunnen uploaden, maar ik kan niks beloven ;) 

6 comments:

 1. Lijkt me echt vreselijk.. Ik moet zeggen ik vind je op foto's helemaal niet heel dun? Maar schijn kan uiteraard bedriegen. Heel veel sterkte ermee.

  Liefs

  ReplyDelete
 2. pfff, nog steeds sterkte he meid!
  <3

  ReplyDelete
 3. ik word er echt verdrietig van,
  heel sterkte!
  weetje als je het zo bekijkt he.. :
  je leeft maar 1 keer waar je heel veel in kan doen, bereiken en gelukkig kan zijn!
  hoe goed gevoel geeft het bij het idee van een leuke toekomst, gezinnetje, de top van je cariëre bereiken wat je maar wil!
  en met anorexia maak je alleen maar mensen verdrietig is dat wat je wil ?
  denk aan dat je mensen het niet gunt om door jou verdrietig te zijn!
  je leeft maar 1 keer dus haal alles eruit, geniet ervan eet goed, sport goed dan zie je er prachtig en verzorgd uit en je bent een stuk vrolijker.
  oook ben je veel mooier, je wil toch niet dat mensen denken ill kijk zij is zo dun en haar gezicht is helemaal ingevallen wat lelijk!
  je wil dat mensen denken wauw ze is prachtig!

  Ga ervoor meid.

  xxxxx

  ReplyDelete
 4. aii wat kut voor je zeg.
  je haalt het echt wel mop.
  wees daar maar niet bang voor.
  je gaat er gewoon tegen vechten.
  jij wint, en de anorexia verliest.

  ReplyDelete
 5. heey
  wat vreselijk!
  ik ben er gelukkig van af gekomen maar het was zo ver gekomen dat mijn haar ging uit vallen:(
  ik weet dat het heel moeilijk is na zo een 3 jaar in de hel.
  nu ik er van af ben heb ik meisjes ontmoet die er mee waren begonnen maar ik heb met de gepraat meerdere keren en nu zijn ze er groten deels van af gekomen.
  soms zou ik willen dat praten altijd hielp maar ja....
  ik hoop echt zoo dat het goed komt!
  liefs joyce

  ReplyDelete