Monday, June 13, 2011

Blog of the week

Omdat ik redelijk veel blogs volg, kies ik elke maandag een blog of the week. Zo krijgt een misschien wat minder bekende blogger wat meer aandacht en misschien wel nieuwe volgers!


Vandaag is het de beurt aan Lisanne van http://www.adorablegirl.nl/
Dit 15 jarig meisje praat, zoals in haar header vermeld staat, niet alleen over beauty maar ook andere dingen zoals muziek, films en persoonlijke dingen. Ze schrijft in het Nederlands, maar heeft voor de buitenlandse viewers een translater geplaatst. Het opmerkelijke aan haar blog vind ik dat ze liever Anoniem wil blijven, ze zichzelf niet zien in filmpjes of foto's. Eerst heb ik haar naam niet geweten, maar ik kwam er vandaag achter dat ze dus Lisanne heet (na een paar minuten hopeloos zoeken). Adorablegirl bestaat al ruim 2 jaar, maar adorablegirl.nl is pas een jaar in de lucht. Ik vind het erg leuk en ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Volg je haar of ga je haar volgen?

Als je twitter hebt kun je me ook gaan volgen op twitter. Tegenwoordig kondig ik daar aan dat ik met een artikel bezig ga, dus dan blijf je goed op de hoogte van wanneer er iets nieuws gaat komen! Ook zijn er de gewone tweets natuurlijk die af en toe nergens op slaan (that's just me) Klik hier om naar mijn twitteraccount te gaan en mij te volgen!

6 comments:

 1. ik volgde haar al (: ze heeft idd een leuke blog! :D

  ReplyDelete
 2. Ik ga gelijk even een kijkje nemen.

  ReplyDelete
 3. Wat leuk dit! Dankjewel dat mijn blog, blog of the week is. Ik zal mijn naam wat duidelijker vermelden op de site haha!

  x

  ReplyDelete
 4. Leuk om te lezen, ga haar blog zo even bekijken.

  PS. doe mee aan de winactie van Girls make Fashion: http://girlsmakefashion.blogspot.com/2011/05/winactie-1-bloemoorbel.html

  ReplyDelete