Wednesday, May 25, 2011

Questiontime

Elke woensdag beantwoord ik vragen die ik van jullie krijg via de comments, hyves, msn of email. De vragen kunnen over van alles gaan en ik zal proberen zo goed mogelijk te antwoorden.

Dit keer heb ik maar 1 vraag gekregen, maar wel een hele leuke vraag!

Asmae: Wat wil je later worden?Ik heb lang getwijfeld over wat ik wil worden, maar ben er toch uit gekomen! Als ik geslaagd ben voor mijn examens, ga ik styling design studeren omdat ik dolgraag een bekende styliste wil worden!! Misschien dat ik ooit nog het bedrijf Floor's Style opricht haha, dat zou echt gaaf zijn. Ik wil ook wel gewoon voor een ander styling bedrijf werken hoor! Daarnaast wil ik een bekende jeugdboekenschrijfster worden. Er zijn namelijk best wel veel mensen die zeggen dat ik schrijftalent heb en ik vind het ook enorm leuk om te doen.

Heb jij ook een brandende vraag? Laat hem dan achter en wie weet beantwoord ik hem volgende week! Het valt me op dat het tot nu toe alleen maar persoonlijke waren, maar je mag ook adviezen vragen over bepaalde dingen, no problem :)

1 comment:

  1. dat lijkt me een heel erg leuk beroep.

    ik heb ook een vraag; welk niveau had je vroeger gedaan op de middelbare school?
    haha ja ik weet het ben een beetje inspiratieloos. maar ik stel maar een vraag. dan kan jij tenminste hier nog mee door gaan:) vind het wel leuk. x

    ReplyDelete