Thursday, April 7, 2011

Daily Visits

Ik besteed nogal veel tijd achter mijn pc. Dus misschien is het voor jullie leuk om te weten op wat voor site's ik zoal kijk en wat ik allemaal doe op mijn pc.

Laat ik beginnen met wat ik doe op mijn pc. Ik doe verschillende dingen, zoals verhalen schrijven, foto's bewerken en natuurlijk internetten! Altijd als ik thuis kom, kijk ik meteen op mijn blogs, naar de statistieken en of ik nog reacties binnen heb gekregen. Wat ik daarna doe is inloggen op msn, mijn mailtjes checken en dan begint eigenlijk mijn daily rondje van sites en blogs bekijken. Niet dat ik een vaste volgorde heb en dat ik elke site waar ik wel es op zit ELKE dag bekijk, maargoed vaak is dat wel zo.
Ook upload ik foto's voor op mijn blog en werk ik aan mijn inspiratie. Ik kan ook niet zonder muziek dus zet vrijwel meteen muziek op anders word ik helemaal gek haha! xD


Maargoed hier een overzichtje van sites:
http://www.blogg.no/ Op dit blognetwerk heb ik mijn Noorse blog, en op de homepage zie ik de meest recente updates en de top100. Als je mensen toevoegd krijg je de updates daarvan op je dashboard (wat hier ook het geval is)
http://www.youtube.com/ Hier doe ik research voor mijn programma YObizz, maar kijk ook gewoon voor mezelf EN upload zelf ook regelmatig video's :)
http://www.tvyo.nl/ deze site bezoek ik niet elke dag hoor, maar dat is de site waar ik mijn programma op presenteer dus zit er wel regelmatig op haha!
http://www.teskuh.nl/ een Nederlandse beautyblog, al noemt ze dat zelf liever niet zo, ze praat namelijk ook over andere dingen die haar interesseren en af en toe over haar leven.
http://www.girlscene.nl/ een te gekke site over beauty en fashion en DIY en natuurlijk verhalen van meiden.
http://www.nrksuper.nl/ dit is de site van een Noorse TV-Zender. Hier kijk ik bepaalde programma's aangezien we de zender niet op onze tv hebben.
http://www.lookbook.nu/ Hier kun je foto's uploaden van je outfits, maar ook outfits zien van anderen die je dan kunnen inspireren. Erg leuk!
http://www.beautygloss.nl/ De naam verklapt het al, dit is een beautyblog waar elke dag iets geplaatst wordt wat met beauty te maken heeft. Ik ben er eigenlijk pas sinds deze week op gaan kijken, omdat ik er eerst niet echt aan gedacht had om dat een keer te bezoeken.
http://anoukramani.blogspot.com/ Dit is de blog van 1 van mijn beste vriendinnen. Ze is daar sinds gisteren mee begonnen. Ze verteld over haar leven en dingen die haar interesseren
http://mygorgeousaddiction.blogspot.com/ Dit is de blog van Renate, waar ze verteld over dingen die haar interesseren, en dan voornamelijk beauty en fashion. Ze laat zien wat ze gekocht heeft, maakt reviews, etc. Ook Renate is een beste vriendin van mij
http://overbeautylifestylefashion.blogspot.com/ De naam zegt het al, het gaat over beauty lifestyle en fashion. Dit is de blog van Fien, wat ook een vriendin van mij is haha xD Zij is van deze 3 blogs die ik volg al het langst op blogspot. Renate, Fien en ik komen alle drie van Girlzblog, en hebben zo elkaar leren kennen.
http://mird.blogg.no/ Deze blog is van een alternatief meisje, bij wie ik af en toe reageer op artikels. Ze heeft redelijk veel lezers en dat verdiend ze ook! <3
http://louisejenssen.blogg.no/ Met dit meisje heb ik contact, aangezien ze Sara heeft gespeeld, waar ik een naar het Nederlands vertaald boek over schrijf :)

De meeste van deze sites en blogs bezoek ik dus dagelijks en dat is erg leuk :)
Natuurlijk volg ik op Blogg.no nog veeeeel meer blogs, dat komt omdat ik daar nu 40 vrienden heb, maar anders wordt de lijst wel heel lang haha xD

Q: Welke sites/blogs bezoek jij dagelijks/regelmatig?
Q: Ben jij een vaste lezer van mijn blog/ ga je dat worden?

2 comments:

 1. Superlief dat je mijn blog er ook bij gezet hebt <3 :D
  Ja, ik ben ook een vaste lezer van jouw blog =).

  Mijn vaste rondje op internet is:

  Lisa's (en Sofie's) officiƫle facebook pagina

  Emeline en Sunniva facebook pagina

  Hotmail

  Msn

  YouTube

  Xx. Hade, er kjempeglad i deg <3

  ReplyDelete
 2. Hihi mijn blog staat er tussen ;-)
  En die van Renate is natuurlijk ook erg leuk!

  Ik kijk altijd op:

  - Hyves
  - Girlscene (idd superleuke site)
  - Beautygloss (niet echt elke dag, maar iets van om de dag ofzo)
  - Op mijn eigen blog en op de blogs die ik volg
  - Msn en hotmail

  Hmmm volgensmij was het dat wel zo'n beetje..

  xoxo ♥♥

  ReplyDelete