Thursday, August 8, 2013

Tag: Hoe fake ben jij?

Klik hier om mee te doen aan mijn winactie!

Hi lovely peeps! <3
Ik zag deze tag afgelopen zondag bij Ashley en besloot hem over te nemen. Deze tag stelt vragen over beauty en dergelijke in hoever dingen 'nep' zijn. Laten we kijken hoe 'fake' ik ben.

Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan? 
Nee en ik denk ook niet dat ik dat ga doen. Vind het niet echt nuttig om mijn geld daar aan uit te geven.

Gebruik je valse wimpers?
Ik heb wel 2 paar liggen, maar nog niet gebruikt. Misschien voor een thema feestje of zo.

Draag je een weave of extensions?
Ik heb extensions, maar nu al niet een tijdje gedragen, omdat ze gewassen moeten worden. In december heb ik ze wel heel veel gedragen.

Gebruik je iedere dag make-up?
Nee, als ik nergens naar toe hoef en geen video's of outfitfoto's maak vind ik het niet zo nodig. En als ik alleen het dorp in moet om iets te laten, ga ik gewoon zonder make-up op naar buiten. Ook maak ik me niet altijd op als ik naar school moet, omdat ik dan altijd moeite heb om uit mijn bed te komen en dus niet altijd genoeg tijd heb haha! Toch voel ik me met make-up op wat fijner, in ieder geval opgemaakte ogen. Dat staat wat frisser in mijn gezicht.

Zou je een cosmetische operatie overwegen?
Zoals ik al zei, ik vind het niet echt nuttig om mijn geld aan uit te geven haha.


Bron

Kun je nog zonder make-up?
Prima! Maar als ik ergens heen ga voel ik me gewoonweg wat prettiger met een beetje make-up op.

Draag je nepnagels?
Grappig dat deze vraag in de tag staat, want in real krijg ik deze vraag echt heeel vaak! Ik heb vrij lange nagels en veel meiden vragen zich dan af of ze echt zijn of fake. Mijn nagels zijn echt! Ik laat ze gewoon steeds groeien en vijl ze regelmatig bij :)

Verf je je haren?
Nee joh ik heb van mezelf zwart met geel/groen haar haha! Just kidding. De eerste keer dat ik het verfde was in oktober 2011. Het begon met een blauwe lok en tegenwoordig is mijn hele haar geverfd. Van mezelf ben ik blond.

Ga je onder de zonnebank?
Nope, is ook niet goed voor je :)

Gebruik je zelfbruiners?
Grappig, hier had ik het vanmiddag nog over met iemand. Ik word nooit echt bruin, maar vind het ook niet nodig om zelfbruiner te gebruiken. Ik heb nou eenmaal een vrij lichte huid en daar neem ik genoegen mee.

Heb je tattoo's of piercings?
Ik heb een snakebite (links en rechts van de onderlip een lippiercing) en gewone gaatjes in mn oren voor oorbellen. Ik wil nog een dubbele helix laten zetten en misschien een wenkbrauwpiercing. Ook wil ik nog tattoo's laten zetten. Waaronder een regenboogje, die symbool staat voor mijn overleden dierbaren en mensen die in het nu heel veel voor mij betekenen en altijd voor mij klaar hebben gestaan en nog steeds doen. Ik heb zware periodes achter de rug, maar na regen komt altijd zonneschijn. Vandaar een regenboogje. Daarnaast wil ik waarschijnlijk ook iets in relatie tot Black Veil Brides of een andere band. Een stukje lyrics, maar ben daar nog niet helemaal over uit.

Valt best mee hoe fake ik ben toch? Ik draag af en toe extensions, make-up als ik ergens heen ga, verf mijn haar en heb 2 piercings. Als je de tag overneemt, laat dan even een linkje achter zodat ik jouw antwoorden ook kan bekijken!

Lots of love,
Floor Flawless

2 comments:

 1. Leuk om te zien!
  Als ik nog best lang fan blijf van BVB, wil ik ook een tattoo laten zetten, en ook 1 met "Stay Strong" en een teken om homosexuele mensen te steunen.
  Lief dat je mijn naam bij de tag hebt gezet! <3
  Liefss

  ReplyDelete
 2. Leuke tag! En leuk ingevuld! Misschien neem ik de tag binnenkort wel over :D

  ReplyDelete