Tuesday, October 11, 2011

In strijd met mijn gewicht

Dagelijks ga ik de strijd aan tegen Anorexia. Mijn hele leven staat op zn kop door deze eetstoornis. Elke week hou ik jullie op de hoogte over de ups en downs en natuurlijk het allerbelangrijkste om in de gaten te houden: mijn gewicht 


Vandaag is een zware dag geweest. Ik ging samen met mijn zus naar de dokter, omdat ik het mijn zus niet zo lang geleden heb verteld en ze zat er nogal mee. Uiteindelijk hebben we het vanmiddag ook aan mijn ouders verteld en dat viel hun erg zwaar. Uiteindelijk begon mijn zus ook nog te huilen, arme schat! Maargoed, ik ben natuurlijk ook weer gewogen en madame is ong. 43,5 kg. Het gaat nog steeds op en neer heb ik het idee. Vanaf na de herfstvakantie zal ik ook extra begeleiding krijgen op school. Delen van de dag zal ik bij een soort groepsactiviteit zijn, waardoor ik mijn energie beter kan verdelen en mijn aandacht erbij kan houden. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit zal gaan. Het belangrijkste is natuurlijk dat ik wel volledig kan blijven studeren en het jaar haal. Voorlopig is het dus nog maar even afwachten wat er komen gaat. In ieder geval ga ik nog steeds de strijd aan en dat zal voorlopig nog zo blijven!6 comments:

 1. heel veel succes ermee!
  elkaar volgen op bloglovin?
  ik volgj ou daar al op/
  xx

  ReplyDelete
 2. Heel veel succes. Wat goed dat je het hebt verteld thuis.

  ReplyDelete
 3. Balen dat het nog niet veel beter gaat. Lijkt me voor je zus en ouders erg zwaar, maar wel heel goed dat je het thuis hebt verteld. Hoe ben je hier zelf eigenlijk achtergekomen?

  Liefs

  ReplyDelete
 4. dankjewel !
  waar doe je die opleiding styling en design ?
  xxx

  ReplyDelete
 5. Goed dat je het je ouders hebt verteld! En het is logisch dat het zwaar viel. (:

  Liefs.

  ReplyDelete