Sunday, August 7, 2011

Tag: Talking about Beautybloggin

Alweer neem ik een superleuke Tag over van Lisanne
Met deze Tag komen jullie een beetje backstage bij mijn blog :)

Waarom ben jij een beautyblog begonnen?
Je kunt me beter vragen: Waarom ben je een blog begonnen haha. Ik blog namelijk over van alles en nog wat. Maargoed, ik lees wel eens de Girlz! en in een van de eerste die ik had kwam op een gegeven moment zo'n kader voorbij met daarin linkjes van blogs. Floor trok zich er eerst niks van aan, maar omdat het in elke Girlz! voorbij kwam werd ik nieuwsgierig en ging eens kijken. Ik was gelijk enthousiast en wilde zelf ook gaan bloggen. En met succes want al gauw stond ik in de top10 samen met Renate. Maargoed, het begon daar te vervelen want het enige wat je daar kwijt kon was tekst. Dus het beauty en fashiongedeelte is er sinds deze blog eigenlijk pas echt bij gekomen :)

Hoe kom je aan de naam van je blog?
Omdat ik dus bij mijn eerste blog geen foto's kon plaatsen, maakte ik een site aan. Die noemde ik Floor's Style omdat ik daar mijn stijl wilde laten zien. Die site bestaat inmiddels niet meer, maar de naam heb ik hergebruikt voor deze blog. :)

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?
Ik hou dat altijd nauwlettend in de gaten. Het is echt ongelofelijk hoe snel de statistieken veranderen! Het verschilt dus heel erg, maar ik doe mijn best om mijn bezoekers tevreden te houden :)


Wie werken er allemaal mee aan je blog? 
Renate schrijf regelmatig columns op mijn blog
Hylke helpt mee met het technische gedeelte
En de lezers laten natuurlijk weten wat ze van een onderwerp vinden!

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt door je blog?
Dat ik meer respect krijg voor wie ik ben. Op school was ik vaak het buitenbeentje.De reacties geven me een steuntje in de rug! En ik heb hele lieve mensen leren kennen van wie ik hoop ze in het echt te mogen ontmoeten! 

Werk je samen met bedrijven?
Nog niet, maar het zou wel ontzettend leuk zijn als dat zou gebeuren!

Met wat voor camera maak je de foto's voor je artikelen?
Eerst deed ik dat met een kodak easyshare maar vlak voordat ik op vakantie ging heb ik een videocamera gekocht waar ik ook foto's mee kan maken, dus waarschijnlijk ga ik dat daar ook voor gebruiken, dat is een Panasonic SDR-S70

Waar haal jij je inspiratie voor een nieuw artikel vandaan?
Het dagelijks leven :) Verder kijk ik ook of er requests zijn binnen gekomen en soms haal ik mijn inspi van andere blogs.

Krijg je wel eens negatieve comments?
Ik heb een keer een anonieme comment gehad die negatief was, maar voor de rest zijn ze eigenlijk altijd wel positief geweest (gelukkig!)

Plaats je iedere dag een nieuwe post?
Ja eigenlijk wel, tenzij ik echt inspiratieloos ben of vergeet in te plannen maar dat komt zelden voor. Soms post ik zelfs meerdere op 1dag!

Wat voor soort lay-out heb je en heb je hem zelf gemaakt?
Ik heb gekozen voor een standaard lay-out die je verder zelf kunt bewerken qua kleur en etc. Mijn header heb ik laten maken door Hylke.

Hoelang doe je ongeveer over een artikel?
Dat verschilt heel erg. Het ene artikel is natuurlijk ook veel groter dan de andere. Daarbij heb je nog de foto's en af en toe een filmpje en dan gaat er veel tijd in zitten. Bovendien ben ik ook best wel perfectionistisch haha!

Is je blog je bedrijf?
Nee, misschien wordt dat ooit zo. Toch zal ik het dan meer zien als een bijbaan denk ik. Gewoon een beetje extra verdiensten aangezien ik heel graag mijn brood wil verdienen als styliste! 

Heb je in het echt contact met andere beautybloggers?
Laten we zeggen, bloggers in het algemeen. Namelijk mijn vriendinnetjes Renate & Anouk en Susanne (oud-klasgenoot) Voor de rest heb ik met veel mensen contact via twitter, mail && elkaars blogs :D 

Ik Tag niemand in het bijzonder, neem hem over als je hem leuk vind en laat het dan ff weten want ik wil natuurlijk ook jouw antwoorden zien! :)

5 comments:

 1. Leuk dat je hem hebt overgenomen en leuk om te lezen ;)

  ReplyDelete
 2. Wat een grappige tag, misschien dat ik hem overneem! (:

  ReplyDelete
 3. Heeey ;D
  zoiets moet je echt vaker plaatsen,
  want het is idd wel leuk om te lezen.

  xx Floor

  ReplyDelete