Thursday, August 18, 2011

In strijd met mijn gewicht

Dagelijks ga ik de strijd aan tegen Anorexia. Mijn hele leven staat op zn kop door deze eetstoornis. Elke week hou ik jullie op de hoogte over de ups en downs en natuurlijk het allerbelangrijkste om in de gaten te houden: mijn gewicht 

Vandaag was het eindelijk zover: het intakegesprek van de therapie. Met knikkende knieĆ«n ging ik naar de praktijk. Eenmaal in de wachtkamer vond ik het nog spannender. Mijn moeder zei: volgens mij heb je een man. Gelukkig is het geen MAN maar een vrij jonge jongen! Ben ik even blij, want zo'n persoon snapt me veel beter dan zo'n oude vent haha. Ik ben in mijn uppie daar heen gegaan aangezien mijn ouders nog steeds van niks weten. In het begin van het gesprek was ik best wel verlegen. Ik wist niet zo goed wat ik moest vertellen. Maar op een gegeven moment was ik lekker op dreef en praatte honderd uit. Mijn behandelaar zal er een rapport van maken en volgende week moet ik terug komen voor een 2e gesprek. Er wordt dan ook gekeken van hoe we het precies gaan aanpakken en zo. Ik vind het allemaal zo spannend! Het is voor mij namelijk een erg dubbel gevoel; natuurlijk wil ik weer gezond zijn, maar dat betekent wel dat ik moet aankomen. 

Morgen zal ik even naar de dokter bellen, want ze had gevraagd om weer een afspraak bij haar te maken zodra ik de intake had gehad. Ik kan op dit moment jullie nog steeds niet op de hoogte brengen van mijn gewicht, want ik moet de weegschaal nog steeds aan de praat zien te krijgen.

Ik ben benieuwd naar volgende week, jullie ook?4 comments:

 1. Wauw! Mooi dat je dit deelt met ons!
  Ik vind dat je nu een mooi figuur hebt, echt waar.
  Succes! xx

  ReplyDelete
 2. ben het helemaal met britt eens.
  ook succes from moi.

  liefs.

  ReplyDelete
 3. Fijn dat het gesprek toch goed ging! Ik heb je nog steeds niet kunnen spreken, en was dus benieuwd naar hoe het ging! Maar ben blij dat het toch best goed ging. En nu nog maar hopen dat je geholpen kan worden!

  Liefs.

  ReplyDelete
 4. Wauw, wat knap dat je hulp hebt gezocht en de strijd aangaat. Ik ben blij dat het gesprek goed is verlopen.
  Goed dat je het op deze manier deelt, wie weet hoeveel meisjes je kunt helpen door jouw ervaring te delen. Super!

  ReplyDelete