Monday, August 29, 2011

Bedankt!

Ik wil even snel jullie allemaal bedanken! Al die lieve reacties en zo, het geeft me echt een steuntje in de rug! Het helpt me overeind te blijven. Daarnaast leer ik ook steeds meer lieve meiden kennen, zoals Kim, met wie ik altijd kan praten als er wat is, maar waarmee ik ook ontzettend veel kan lachen! Toen ik gisteren op de blog van Joyce zag dat ik tussen de 7 blogs die ze heel erg leuk vind stond, moest ik toch wel een traantje wegpinken hoor! Ik had dat totaal niet verwacht! Verder wil ik Renate, Hylke en al mijn andere vrienden die me soms een handje helpen heel erg bedanken. Ik merk namelijk dat ik het niet altijd alleen kan, vooral met de technische dingen niet, al leer ik daar wel steeds meer van. Ik hoop nog lang met veel plezier door te gaan met bloggen en dat jullie natuurlijk blijven genieten van mijn artikels!

Schatjes ik hou van jullie allemaal! <3


Vandaag is het ook weer tijd voor Blog of the week, dus hou mijn blog zeker in de gaten!

4 comments:

  1. je kan het echt meid. als je iets wilt, ga er voor. en het lukt je !

    ReplyDelete
  2. Ach echt een lieve post. Ik vind dat je het heel goed doet, ik zie ook dat je steeds verder voorruit ga. Streef je dromen achterna, en dan zullen ze uitkomen! Keap ya head up!

    ReplyDelete
  3. Wat een lieve post zeg! Ik vind dat je echt een hele mooie blog heeft, en ik vind je ook erg sterk, de manier waarop je dingen met je lezers deelt enzo. Super!

    ReplyDelete