Saturday, August 13, 2011

Back in time

Deze keer geen foto's van mezelf, maar ga ik het over sprookjes hebben. Iedereen kan wel wat sprookjes noemen natuurlijk. Ik was vroeger altijd dol op sprookjes! En eigenlijk stiekem nog steeds. Ik heb de sprookjesboeken nog steeds in mijn boekenkast staan. Het schijnt dat sprookjesboeken vol staan met levenslessen. Al ben ik er nog steeds niet achter wat ze nou duidelijk willen maken, maargoed. Ik vind het nog steeds erg leuk om te lezen, al staan ze toch een beetje te verstoffen in de kast haha! In iedergeval hier mijn collectie sprookjes boeken:
Hebben of hadden jullie ook sprookjesboeken?

6 comments:

 1. haha yeah! mijn zusje is nu op de 'sprookjes' leeftijd dus ik lees ze aan haar voor en dat is natuurlijk ook wel leuk (:

  ReplyDelete
 2. Ik had heeeeel veel sprookjes boeken ;p. Ik heb ze tijdje terug allemaal in een doos gestopt en op de zolder neer gezet. En ik keek natuurlijk ook veel ' video's '. Qua boeken was denk ' pinkeltje ' mijn lievelings boeken (: Daar had ik er ook echt 5 boeken van ofseu.

  Liefs.

  ReplyDelete
 3. Ik ben ook gek op sprookjes. Er staan er nog diverse in mijn boekenkast. En zelfs op mijn tablet heb ik een Ebook van de sprookjes van Grimm :P

  ReplyDelete
 4. Hee leuke blog!
  Zou je ook eens op die van mij willen kijken?
  Dat zou ik heel leuk vinden.
  Ashley (FaithfulDreams.nl)

  ReplyDelete
 5. Oeehh ik was vroeger dol op sprookjes! En ik had zoooveel van die sprookjesboeken =D En ook van die films enzo :)

  xoxo ♥

  ReplyDelete
 6. Ik hou van sprookjes! en vooral van Assepoester :)

  ReplyDelete