Saturday, July 9, 2011

Column; The beginning

Hi, There!


Ik ben Renate, en ik ben de beheerster van de blog My Gorgeous Addiction. Floor en ik, zijn al een tijdje goede vriendinnen. En ze vroeg me of ik voor haar blog, een column wilde schrijven. Omdat ik van schrijven hou, en ik doe graag iets voor een vriendin! En ons idee was, dat ze ook op mijn blog elke vrijdag een column schreef. Want natuurlijk houdt Floor ook van schrijven.

We kennen elkaar al dik één jaar, ik denk zelfs langer. We kennen elkaar via een andere blog site, waar we alle twee één jaar ongeveer geschreven hebben. Maar na een tijdje werd het saai, en gingen we alle twee op blogspot. We zijn ook in die tijd toen we op de andere blogsite zaten hele goede vriendinnen geworden, we vertellen elkaar alles. Of iedergeval veel! En we helpen elkaar in tijden van nood. Of naja nood? Als we elkaar gewoon nodig hebben!

Ik zal jullie in deze eerste column dus wat meer over mezelf vertellen, zoals jullie al lazen heet ik Renate. Ik ben 15 jaar, en ik woon in een klein dorpje in Noord-Brabant. Ik heb al heel me leven interesse in Fashion, beauty, make-up, Hairstyling en nail art.. Eigenlijk dus alles op dat gebied. Ik was er al mee bezig toen ik een klein meisje was. Vandaar dat mijn blog ook over deze onderwerpen gaat. Mijn grootste passie is muziek, ik kan zingen. Ik danste vroeger veel, wat ik ook weer wil gaan doen. Ik speel piano, en ik heb voor mijn verjaardag een gitaar gekregen. Wat ik dus ook wil gaan leren, en ik hou natuurlijk ook van om naar muziek te luisteren. Ik hou van bijna alle soorten muziek, maar vooral top 40. Voor de rest hou ik ook nog van lezen, schrijven, fotograferen, koken en/of bakken, tekenen en creatieve dingen. Maar shoppen is toch wel wat ik het aller liefste doe, maar geld? Dat blijft een probleem haha!

Ik denk dat jullie nu wel een beetje weten wie ik ben, en waar ik van hou.. Er is natuurlijk nog veel meer, maar dan kan ik me hele levens verhaal gaan vertellen en word deze column te langdradig. Maar je leert me van eigens kennen door de columns, als je vragen hebt mag je die natuurlijk stellen.

...Lots of love!

1 comment:

  1. Renate leuk column! Heel goed geschreven en leuk dat je veel over jezelf verteld. Ik heb nu aardig een goed beeld over jou! Ga zo door! <3

    ReplyDelete