Tuesday, July 23, 2013

Tag: I love blogging

Hi lovely peeps!
Misschien dat ik deze tag ooit al een keertje heb gedaan, maar omdat mijn archief inmiddels aardig gegroeid is, heb ik werkelijk geeeeeeeeeeeen idee. En als ik hem wel al een keer heb gedaan, zijn er qua antwoorden ontzettend veel veranderingen. Ik heb het over de I love blogging tag. Deze tag kwam ik een tijdje geleden tegen bij Hester en ik besloot hem over te nemen.

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
In het tijdschrift Girlz! zag ik wel eens links voorbij komen van blogs. Eerst besteedde ik daar niet echt aandacht aan, maar op een gegeven moment werd ik toch wel nieuwsgierig. In die periode werd ik heel erg gepest en mijn blog bij Girlz! werd mijn dagboek. Dit doordat ik niet goed ben in het bijhouden van een papieren dagboek. Op een gegeven moment zijn mensen er achter gekomen en moest ik er op letten wat ik schreef. Toen kwam er voor mij een keerpunt en besloot ik een nieuwe blog aan te maken bij blogger, zodat ik ook foto's e.d. kon gaan plaatsen. Daarmee liet ik zien dat ik trots was op mezelf.


2. Hoe kom je aan de naam van je blog?
Floor's Style is gekoppeld aan het feit dat ik een eigen stijl ontwikkeld heb. Ik zie er niet uit als een standaard doorsnee blogger (niet beledigend bedoeld overigens) Ik onderscheid me van andere bloggers :)

3. Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?
Toen mijn .com domein het nog deed had ik zo'n 200 per dag. Doordat mijn domein het ineens niet meer deed, zijn mijn bezoekersaantallen erg gedaald. Inmiddels gaat het weer de goede kant op en zit ik nu weer rond de 150 per dag! *happy dance*

4. Wie werken er allemaal mee aan je blog?
Eigenlijk helemaal niemand, het is helemaal van mij. Ik laat alleen af en toe foto's maken en ik krijg misschien weer een gastblogger!

5. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt door je blog?
Dat mensen vertellen dat ze zich geïnspireerd voelen door mij en bezoekers mij steunen no matter what <3

6. Hoeveel comments krijg je gemiddeld per artikel?
Gemiddeld krijg ik zo'n 3 comments per artikel. Het verschil is per artikel soms heel erg groot namelijk haha! Comments maken me altijd heel erg vrolijk <3

7. Werk je samen met bedrijven?
Heel af en toe. Eigenlijk bijna nooit. Het gaat me dan ook meer om het plezier, dan om het geld.

8. Met wat voor camera maak je foto's bij je artikelen?
Ik heb nu eindelijk een spiegelreflex namelijk de Canon EOS 600D

9. Waar haal jij je inspiratie voor nieuwe artikelen vandaan?
Het dagelijks leven met mijn gestoorde vrienden (lief bedoeld haha), we heart it en medebloggers.


10. Welke beautybloggers geven jou veel inspiratie?
Ik volg niet alleen beauty gerelateerde blogs, maar ook andere soorten. Daarbij volg ik in totaal 85 blogs en zet ik af en toe een paar blogs in de spotlight

11. Krijg je wel eens negatieve comments?
Gelukkig valt het mee, maar af en toe krijg ik ze wel. Natuurlijk is het vervelend en als ze echt niet door de bocht kunnen verwijder ik ze, anders laat ik ze staan en negeer ik het.

12. Plaats je elke dag een nieuwe post?
De laatste tijd niet, doordat ik het soms vergeet of geen inspiratie heb, voorheen deed ik het wel altijd en ik hoop dat ik dat ritme weer terug kan krijgen!

13. Wat voor lay-out heb je? Heb je hem zelf gemaakt?
Mijn lay-out is vrij simpel. De header is gemaakt door Luna, de rest door mezelf.

14. Hoelang doe je gemiddeld over een artikel? 
Verschilt per artikel. Als ik foto's moet maken en editen met de tekst erbij schrijven ben ik natuurlijk langer bezig dan foto's die ik van internet af haal. Eigenlijk let ik er nooit echt op hoelang ik er mee bezig ben, maar ik gok gemiddeld zo'n 2uur.

15. Heb je in het echt contact gehad met andere bloggers?
Ja! Natuurlijk ben ik naar een paar bloggermeetings geweest, maar daarbuiten ken ik ook een paar mensen uit mijn omgeving die bloggen. Zo heb ik via het bloggen weer contact met een oud-klasgenoot en met Tineke die bij mij op turnen zat. Ik heb bij haar zusje in de klas gezeten op de basisschool hihi! Daarnaast heb ik bij de youtube gathering natuurlijk ook een paar bloggers ontmoet.


Ik hoop dat jullie het een leuke tag vonden. Als je de tag over wilt nemen, mag dat natuurlijk! 

Lots of love,
Floor Flawless

bron afbeeldingen: Google en Facebook

1 comment: